Algemeen

Herinneringsbord Boomfeestdag na vier dagen totaal vernield

- advertentie -

Blauwestad  – Afgelopen woensdag werd de 62ste editie van de Nationale Boomfeestdag gehouden. Naar verwachting deden er 100.000 kinderen mee in ruim 290 gemeenten in Nederland. Zij plantten deze dag met elkaar zo’n 200.000 bomen en struiken. Het landelijke startschot werd gegeven in de gemeente Oldambt.

- advertentie -

Bomen in Blauwestad
Ook in Blauwestad werden nieuwe bomen geplant tijdens de Boomfeestdag. Dit gebeurde nabij de Wilgenborg, waar de langste fietsbrug van Europa wordt aangelegd: de Blauwe Loper. Aan de voet van deze toekomstige brug wordt een bomencirkel geplant door de deelnemende kinderen en de fractievoorzitters van de Tweede Kamer.

Herinneringsbord
Om aan deze leuk dag een herinnering te geven is er tijdens de Boomfeestdag een herinneringsbord geplaatst. Helaas is deze na vier dagen al totaal vernield.’Waarom nou toch’  Aldus Projectbureau Blauwestad op Facebook.

Lees ook: Fotoserie: Hoog bezoek tijdens Boomfeestdag in Oldambt

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button