AlgemeenGemeentePolitiek

Burgemeester Smit: ‘Gebruik uw stemrecht om te gaan stemmen’

- advertentie -

Oldambt – Op 21 maart 2018 zijn er de gemeenteraadsverkiezingen. De burgemeester van Oldambt, Pieter Smit, roept op om op 21 maart gebruik te maken van het stemrecht en om te gaan stemmen in één van de 25 stembureaus in de gemeente Oldambt.

- advertentie -

Dit doet Smit via een filmpje op Facebook.

‘De gemeenteraad in Oldambt gaat over belangrijke zaken. Of het nu gaat over: armoedebeleid, onderwijs, cultuur en sport. De gemeenteraad moet daarover besluiten nemen.’ Aldus Smit. ‘Daarom is het van belang dat u kiest voor een gemeenteraad die voor uw belangen opkomt.’ 

Smit: ‘In Oldambt doen twaalf partijen mee, met allemaal hun eigen punten. Eén ding hebben zij wel gemeen; ze willen het beste voor de gemeente Oldambt en inwoners.’

Bekijk hieronder het hele filmpje.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button