AlgemeenCultuurKort nieuwsOp stap

Concert ‘North meets South … again’ op 8 april

- advertentie -

Scheemda – “Prachtig!”, “Wie hebb’n genoten”, “Wat een warme uitstraling”. Mooie, warme reacties van het publiek na afloop van het succesvol verlopen concert ‘North meets South’ in een uitverkochte kerk in Nieuw Beerta op 5 november. Het publiek genoot zichtbaar en de reacties waren lovend.

- advertentie -

Wegens dit grote succes vindt dit matinee concert op zondagmiddag 8 april opnieuw plaats.

Fijne luistermuziek overgoten met een vleugje nostalgie, dit is wat u kunt verwachten tijdens het concert ‘North meets South … again’. U hoort prachtige songs als ‘Que sera sera’, ‘Thank you for the Music’,’Tu solo tu’, ‘Perhaps Love’, ‘Jambalaya’, ‘Vaya con dios’, ‘Blue eyes Crying in the Rain’, ‘Liquid Lunch’, ‘Let it be me’ en vele andere.

‘North meets South …again’ vindt plaats in ‘De Ontmoeting’ in Scheemda. Met optredens van Monique van Esch uit Brabant en uit Groningen van Paulien Muis, Hink Uil en Erik Blaauw die het concert ook presenteert.

Het concert start zondagmiddag 8 april om 15.00 uur.
‘De Ontmoeting’ aan de Kerklaan 32 in Scheemda is open voor publiek vanaf 14.30 uur.
De entree bedraagt € 10,- .

Kaarten kunt u bestellen door een e-mail te sturen naar: hink.uil@ziggo.nl
Telefonisch bestellen kan ook via nummer: 0597 – 43 02 11
Kaarten zijn op de dag van het concert ook verkrijgbaar aan de kassa.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button