AlgemeenCultuurOp stap

Festival Hongerige Wolf zoekt vrijwilligers

- advertentie -

Hongerige Wolf – De festivalgrond van Hongerige Wolf is hard bevroren en de dijk ligt als een witte streep tegen de grijze Waddenzee aan. Nog geen zuchtje vroege voorjaarswind te bekennen. Maar .. met een beetje verbeeldingskracht zie je het al voor je, een fauteuil op de dijk onder een knalblauwe hemel, de festivalgangers die relaxed op hun rug in het gras liggen tussen de strobalen. Dansen op de horizon,  het ontdekken van de kunst en de muziek, die ook dit jaar weer overal te vinden zullen zijn op het festival.

- advertentie -

En.. het programma belooft weer keigoed te worden.. Een wolf kan tegen de wind in andere dieren ontdekken die zich op grote afstanden bevinden. Dit inspireert onze programmeurs, die ook vaak tegen de wind in nieuw talent ontdekken. Makers die nieuwe panorama’s binnenslepen, of die op een tweesplitsing liever rechtdoor gaan (ook al is daar nog geen weg). Festival Hongerige Wolf is een plek voor pioniers en onderzoekers, grootdenkers en kleinbouwers.

Dit jaar zal er ook werk te zien zijn dat speciaal voor Festival Hongerige Wolf gemaakt is, geïnspireerd op het landschap – of op het thema Hongerige Wolf. Zo komt de veelzijdige ontwerper en beeldend kunstenaar Felipe van Laar dit jaar terug naar Hongerige Wolf. Op de dijk  gaat hij speciaal voor Festival Hongerige Wolf een ruimtelijk werk creëren in dialoog met het landschap.  Wij zijn erg benieuwd wat hij met de oer-Groningse grond te bespreken heeft!

Dit jaar is het festival ook op zoek naar theatermakers die een locatie-voorstelling willen maken die geïnspireerd is op, of een verbinding aangaat met, de omgeving van Hongerige Wolf. Raak jij geïnspireerd door de naam ‘Hongerige Wolf’? Of waar denk jij aan bij de woorden ‘Aards’ en ‘Weids’..?  Stuur jouw idee uiterlijk 18 maart naar info@festivalhongerigewolf.nl en wie weet sta jij met jouw voorstelling komende zomer drie dagen op ons festival!

En .. Festival Hongerige Wolf zoekt vrijwilligers die op het Festival willen helpen. Er is veel te doen! Opbouwen en afbreken, bardiensten, publieksbegeleiding, kassa en .. meer. Als vrijwilliger ben jij er het hele festival bij, het is super gezellig en als je de hele dag gewerkt hebt .. kun je ‘s avonds genieten van een bandje! Wil jij meewerken aan dit bijzondere festival? Stuur dan een mailtje met je gegevens naar info@festivalhongerigewolf.nl

Meer Hongerige Wolfs-nieuws en programma updates ontvangen? Volg ons op Facebook en/of Instagram..

Foto: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button