AlgemeenKort nieuwsOp stap

Hobbymarkt met Modelbouw in sporthal Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op zondag 25 maart wordt in sporthal Winschoten voor het eerst een grote hobbymarkt met een afdeling modelbouw georganiseerd.

- advertentie -

Vele tientallen standhouders op het gebied van Hobby & Crea zorgen in de sporthal voor een ruim en divers aanbod. Ook materialen om zelf aan de slag te gaan en de bijbehorende hulpmiddelen (gereedschappen) zullen er verkrijgbaar zijn. Bijzonder is de aanwezigheid van de bekende poppen- en berendokter Jan Kalsbeek. Hij houdt de hele dag spreekuur en waar mogelijk worden beschadigde poppen en beren ter plekke gerepareerd. Ook wordt op de beursvloer een cateringpunt met ruime zitgelegenheid ingericht.

Deze afdeling modelbouw bevindt zich in de naastgelegen spelhal. Deze is volgeboekt en bezoekers vinden er o.a. verkoopstands op het gebied van modelspoor en modelauto’s ook is er expositie door modelbouwers. Modelspoorclub Ol Pait (Nieuwe Pekela) toont met een eigen baan de nieuwste technieken op het gebied van modelspoor. Op een speciaal aangelegde baan geven “De Vrije Truckers” de hele dag een demo met radiografisch bestuurbare vrachtwagens. Leden van “Modell Auto Club Ost Friesland” exposeren een verzameling van modelauto’s in alle soorten en maten.

De markt is geopend 11-17uur en de entree bedraagt 3 euro (kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button