AlgemeenIncidentenKort nieuws

Accu’s gestolen bij diefstal in Blijham

- advertentie -

Blijham – Op maandag 19 maart, omstreeks 23:30 uur is er van een bedrijf aan de Kentersweg in Blijham een aantal accu’s gestolen van shovels en van andere voertuigen. Een container op het terrein werd opengebroken. Daaruit verdwenen onder andere verlengkabels.

- advertentie -

We zijn ook op zoek naar getuigen. Heeft u rond die tijd iets gezien wat ons kan helpen om deze diefstal op te lossen? De daders hebben mogelijk gebruik gemaakt van de hier onder afgebeelde kruiwagen.’ Dat meldt de politie Oldambt die de zaak in onderzoek heeft.

Het bedrijf is zwaar gedupeerd, alle machines staan vandaag stil. De firma neemt maatregelen om nieuwe diefstallen te voorkomen.

Foto’s: Politie Oldambt

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button