AlgemeenOp stap

Dag van het Park verhuist volledig naar Stadspark

- advertentie -

Winschoten – Sinds de eerste editie van het evenement Dag van het Park in Winschoten heeft deze altijd plaatsgevonden in zowel het Rosarium als het Stadspark. In 2018 gaat dit echter veranderen. Het evenement wordt vanaf aankomende editie alleen nog georganiseerd in het Stadspark.

- advertentie -

Voordelen
Deze wijziging brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Waar de route van het evenement in het verleden erg lang was wordt deze door de verplaatsing naar het Stadspark een stuk compacter. Hierdoor wordt het voor bezoekers interessanter om de route volledig te lopen en zo alle deelnemende verenigingen te zien, wat ook voor de verenigingen weer positief is.

Tevens wordt een groter gedeelte van de belevingsroute in het Stadspark opgenomen in de route. Deze belevingsroute is een fantastische beleving voor het gezin, welke het hele jaar te bezoeken is maar tijdens de Dag van het Park wat extra aandacht krijgt.

Rosarium
Een andere reden voor het niet meer plaatsen van verenigingen in het Rosarium is omdat op deze manier de rozenperken, welke eind mei kwetsbaar zijn, niet meer belast worden. Het Rosarium heeft bovendien ieder jaar haar eigen feestje in de vorm van het Rozenfestival. Zo worden beide delen van het ‘groene hart’ van Winschoten één keer per jaar in het zonnetje gezet.

Gratis
Het evenement is de uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met alle verenigingen uit het Oldambt, die hun uiterste best doen om zich zo goed mogelijk te presenteren. De toegang is voor bezoekers bovendien gratis. Het evenement start op 20 mei om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Ook mee doen met jouw vereniging? Meld je dan snel aan! Dit kan door een e-mail te sturen naar info@marketingoldambt.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button