AlgemeenCultuur

Kunst- en antiekveiling in de bibliotheek van Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Komende zaterdag, 24 maart van 11.00 – 14.00 is er een taxatiedag van kunst en antiek (Kunst of Kitsch) in de bibliotheek van Winschoten. Een dergelijke taxatiedag werd ook in 2017 georganiseerd.

- advertentie -

Tijdens deze dag, waarvoor toen veel belangstelling was, bleek dat er bij het publiek behoefte bestond om de getaxeerde objecten, zo mogelijk te verkopen. Mocht ook ditmaal op 24 maart bij het publiek deze wens naar voren komen, dan overweegt de Bibliotheek Winschoten daartoe een speciale veilingdag te organiseren.

De te veilen goederen zullen voorafgaand aan deze veiling in de bibliotheek van Winschoten bezichtigd kunnen worden. Bij verkoop zal de opbrengst voor de eigenaar zijn, wel dient van dit bedrag, zoals gebruikelijk, 10% veilingkosten te worden afgedragen. Worden de objecten niet verkocht dan zijn er ook geen kosten.

Ook als u niet bij de taxatiedag aanwezig kunt zijn, kunt u objecten ter veiling aanbieden. Indien u hier belangstelling voor heeft kunt u contact opnemen met Henriëtte Wolda (h.wolda@biblionetgroningen.nl) of Tina Drenth (t.drenth@biblionetgroningen.nl)

Foto: Pixabay

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button