AlgemeenKort nieuwsOp stapRegionaal nieuws

Seizoensstart en Paasfeest bij Dinopark Landgoed Tenaxx in Wedde

- advertentie -

Wedde/Regio – Vanaf vrijdag 30 maart begint het nieuwe seizoen bij Dinopark Landgoed Tenaxx, Borgesiusweg 1 in Wedde. Het hele Paasweekend (30 maart – 2 april) is het park geopend van 11-18 uur.

- advertentie -

Er zijn heel wat nieuwe dingen dit seizoen: een reusachtige Diplodocus, die op vrijdag 30 maart om 15.00 uur onthuld wordt, een Megalosaurus en activiteiten voor de kleinere kinderen (minisurvivalrun en dinoloopfietsjes). De entreeprijs is inclusief onbeperkt snackmenu (friet, pannenkoeken, snacks, ranja). In het bos staan levensgrote brullende dinosaurussen. Ook kun je zelf dinobotten opgraven. En er is een survivalrun met watervlotten en klimnetten, dwars door de natuur.

Tijdens het Paasweekend zijn er extra activiteiten die ook bij de entreeprijs zijn inbegrepen: schminken, op zoek naar de schatten van Tenaxx, zelf pannenkoeken bakken etc. En op 1e en 2e Paasdag: dinopaaseierenzoekwedstrijden. Op 2e Paasdag wordt er om 16.30 uur een Paasvuur ontstoken. Meer info op www.landgoedtenaxx.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button