AlgemeenKort nieuwsPolitiekRegionaal nieuws

Koningsdagcampagne #mijngroningen van start

- advertentie -

Groningen – Met de oproep “Laat jouw Groningen zien voor Koningsdag” startte de Commissaris van de Koning René Paas vandaag de online campagne #mijngroningen. Dit deed hij mede namens de gemeente en de Oranjevereniging.

- advertentie -

Alle Groningers zijn uitgenodigd om te laten zien wat Groningen voor hen zo bijzonder maakt. Dat kan door een foto of filmpje te delen op social media via de hashtag #mijngroningen. De campagne is bedoeld om met de hele provincie toe te leven naar het bezoek van Koning Willem-Alexander en zijn familie.

Doe je mee?
Een vraag aan alle Groningers: wat is het precies dat Groningen zo prachtig of bijzonder maakt? We zijn benieuwd hoe jij daar tegenaan kijkt. Wat wil jij laten zien van Groningen? Welke Groninger wil jij in het zonnetje zetten? Post een foto of filmpje van jóuw Groningen op Instagram of Youtube, of post het op de Facebookpagina Koningsdag2018Groningen en gebruik hierbij de hashtag #mijngroningen. Inspiratie nodig? Een aantal bekende Groningers gingen je al voor. Of ben je niet zo van de social media maar wel nieuwsgierig naar de inzendingen? Bekijk de filmpjes op www.koningsdag.groningen.nl. Laat jouw Groningen zien voor Koningsdag!

Ballonvaart
Meedoen aan de campagne wordt beloond: de winnaar van het beste filmpje en de winnaar van de beste foto krijgen een ballonvaart voor twee cadeau. Ook worden de beste inzendingen tijdens Koningsdag uitgezonden op verschillende beeldschermen in de stad.

Koningsdag in Groningen
Op vrijdag 27 april viert koning Willem-Alexander met zijn familie Koningsdag in de stad Groningen. Gemeente, provincie en Oranjevereniging hopen een groots feest te organiseren voor iedereen in Groningen. Samen met allerlei andere organisaties én de inwoners van Groningen willen wij heel Nederland laten zien dat we trots zijn op onze prachtige stad en regio. Informatie over het programma, de bereikbaarheid en meer is te vinden op www.koningsdag.groningen.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button