AlgemeenKort nieuwsSport

TOP dansers bij Sportcentrum Nico Jager

- advertentie -

Winschoten – Vorige week hebben de dansteams van Sportcentrum Nico Jager meegestreden in Marum, een wedstrijd die was georganiseerd door Sportcentrum Elsomo. Plaats van handeling deze keer een discotheek: een gave plek voor een danswedstrijd!

- advertentie -

De dansers van het sportcentrum deden mee in verschillende leeftijdscategorieën en disciplines en sleepten meerdere prijzen in de wacht. Deze wedstrijd was een goede opmaat voor de op handen zijnde wedstrijd op zaterdag 31 maart a.s. in Sneek, waar een voorronde voor de Noord Nederlandse Kampioenschappen op de rol staat.

In het lesaanbod van het sportcentrum zijn verschillende danslessen opgenomen. Uit deze reguliere lessen worden sporters uitgenodigd om deel te nemen aan wedstrijden: zij trainen uiteraard extra om goede prestaties neer te zetten. Alles onder leiding van drie fanatieke en bevlogen instructeurs, die hun sporen in deze tak van sport al ruimschoots hebben verdiend!

Een proefles is altijd gratis, kijken natuurlijk ook. Maar meedoen is nog meer FUN!
Kom langs bij Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen 104b in Winschoten en doe
mee!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button