AdvertentieAlgemeen

RSE Telecom gehuisvest in nieuw pand in Winschoten

- advertentie -

Winschoten –  RSE telecom & ICT in Winschoten heeft zich gevestigd in een nieuw onderkomen. De specialist in zakelijke telefonie, beveiliging, cloud- en systeembeheer is eind februari verkast van de Papierbaan naar de Transportbaan 4B.“Op onze nieuwe, prachtige zichtlocatie blijven wij ook op lange termijn dichtbij onze klanten staan”, zegt Joost Smits van RSE telecom & ICT.

- advertentie -

Gehuisvest
Aan de Transportbaan betrekt RSE samen met Bakker Assurantiegroep het nieuwe onderkomen in het voormalige pand van Welkoop. Eind februari heeft RSE haar inboedel overgezet naar het nieuwe pand. “Behalve ons adres blijft alles bij het oude: dezelfde kwaliteit, service, producten, diensten en medewerkers.” Vertelt Smits.

Klaar voor de toekomst
Op de nieuwe locatie heeft RSE zich gevestigd in een eigen, ruim opgezet pand dat helemaal klaar is voor de toekomst. Zo zijn er diverse flexwerkplekken en is het pand logistiek optimaal ingericht. Speciaal in het nieuwe pand zijn de demowanden met live werkende demonstraties op het gebied van beveiliging, cloud communicatiesystemen, zakelijke, vaste en mobiele telefonie en systeembeheer en –ondersteuning.

Zeer doordacht is het lichtplan in het nieuwe onderkomen, waarmee RSE flink investeert in prettige werkomstandigheden voor het team.

Duurzaam
Op de nieuwe locatie zet RSE flinke stappen in de duurzaamheid van de bedrijfsvoering. “Wij hebben het pand volledig gerenoveerd”, licht Smits toe. “Zo hebben wij het dak goed geïsoleerd en het pand voorzien van en nieuw systeemplafond. De nieuwe vloerverwarming is lage temperatuurverwarming met een lager energieverbruik. Het verbruik wordt verder gereduceerd door de ledverlichting en de gloednieuwe glazen pui met ruim 3 centimeter dik isolatieglas. Op termijn willen wij de buitengevel opnieuw optrekken nadat deze vanaf de buitenkant extra is geïsoleerd”.

Toekomst
Smits is opgetogen over het nieuwe onderkomen van zijn zaak: “Het nieuwe pand ziet er fantastisch uit. Onze bedrijfsvoering is heel dynamisch. Dit pand biedt ons een uitgelezen kans om te investeren in een prachtige toekomst in Winschoten.”

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button