AlgemeenSport

Organisatie Avond4Daagse zoekt gemotiveerde vrijwilligers

- advertentie -

Winschoten – De organisatie van Avond4Daagse Winschoten is hard op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers en verkeersregelaars. ‘Om de Avond4Daagse veilig te laten verlopen zoeken wij verkeersregelaars’ Melden ze tegen OldambtNu.nl. ‘Ook hebben wij vrijwilligers nodig om de huidige bezetting op peil te houden’ .

- advertentie -

Ben je 18 jaar of ouder en wil je helpen de veiligheid voor alle deelnemers te waarborgen? Geef je dan op!’ Aldus de organisatie. ‘Om verkeersregelaar te worden dient er een digitaal examen te worden gedaan. Dit kost zo’n 30 minuten en vereist algemeen verkeersinzicht.’

Wil jij een steentje bij dragen tijdens de Avond4Daagse? Geef je dan op via verkeersregelaarwinschoten@gmail.com.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button