AlgemeenOp stap

Duitse Dag: drukte in en rondom centrum Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Veel mensen, waaronder veel Duitsers waren afgelopen vrijdag op de been in het centrum van Winschoten. Dit vanwege de eerste Duitse dag van dit jaar. Allerlei activiteiten vonden plaats in het kader van deze dag.

- advertentie -

Verkeerschaos
Wegens de drukte was er gedurende de dag grote verkeershinder in Winschoten. De stad zat letterlijk vol.

Trots
Organisator Rob Zweep vertelt: ‘Alles wat leuk is, daar komen nou eenmaal veel mensen op af. Oftewel, iets waar Oldambt trots op kan zijn en dit dus als compliment in de zak kan steken. Wie er van baalt dat die niet aanwezig kon zijn, maandag gaan we verder met het Paas Event aan de havenkade!’ 

Foto’s: Organisatie/ Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button