Algemeen

Sonja Schreuder opent juwelierszaak in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Na weken hard werken is afgelopen vrijdag een juwelierszaak geopend van Sonja Schreuder in het oude pand van Drewel Mode.

- advertentie -

‘Wij gaan deze zaak met de hele familie runnen, met mijn man en kinderen. Ik heb vanaf mijn 12e bij diverse juweliers in de regio gewerkt. Mijn dochter Danielle Bronsema(18) is met dit vak opgegroeid en een hele goede horlogemaker.’ Vertelt Sonja. ‘Ik ben trots op iedereen die in deze zaak werkt, zonder hun kon ik dit niet waarmaken!’

‘We hebben allemaal nieuwe dingen, zoals insignety, waarmee we op de computer samen met de klant ringen ontwerpen, een hartslag of vingerafdruk of eigen handschrift… alles is mogelijk’ Aldus Sonja. ‘Daarbij hebben we ook een eigen goudsmederij en horlogereparatie-atelier’

De winkel is gevestigd aan de Langestraat 44 in Winschoten.

Foto’s: Hilvert Huizing/ Mazzelmoaze

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button