AlgemeenOp stapVideo

Fotoserie: Veel vrachtwagens op de weg tijdens Winschoter Truckrun (video)

- advertentie -

Winschoten – Omstreeks 13:00 uur vertrok er vanaf de Havenkade te Winschoten een grote stoet met zeker zo’n 50 tot 60 vrachtwagens. Deze vrachtwagens waren deelnemers aan de jaarlijkse Winschoter Truckrun.

- advertentie -

De chauffeurs hadden tijdens deze rit van ongeveer 70 kilometer door het Oldambt en Pekela speciale gasten op de bijrijdersstoel, dit waren mensen met een (verstandelijke) beperking.  Al toeterend gingen ze de weg op, dit trok veel bekijks.

De optocht werd ondersteund door stichting verkeersondersteuning.

Foto’s: Trijntje Timmer & Marcel Lameijer/ OldambtNu.nl
Video: Daan Dusseljee (ingezonden)

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button