AlgemeenOp stap

Recorddrukte bij Mambo Beach Club en Woodies

- advertentie -

Winschoten – Lange rijen, kilo’s confetti en een meezingende dansvloer. Het was deze zondag meer dan druk bij Mambo Beach Club en Woodies op het Marktplein.

- advertentie -

In Mambo Beach Club zorgde het veelbesproken optreden van Rapper Sjors voor meterslange rijen. Iedereen probeerde een glimp op te vangen van de bekende rapper, die elders dit weekend nog een forse bierdouche ontving. In Winschoten werd de rapper echter enthousiast onthaalt door tientallen flitsende telefoons en veel gillende dames. Organisator en DJ Duguneh spreekt van een recorddrukte en één van de leukste avonden die Mambo Beach Club tot dus ver heeft gekend.

Twee deuren verderop stond Martin Zemering op het podium van Woodies. Al om 22.00 uur stond het vrijwel muurvast in het café dat volgende week alweer haar 1-jarig bestaan viert. Eigenaar Luurt Duursema vertelt ons enthousiast dat hij binnen een uur al extra mankracht heeft moeten laten aanrukken om de recorddrukte in goede banen te kunnen leiden: “Dit was een avond voor in de boeken!”.

Foto’s: ingezonden

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button