AlgemeenOp stapVideo

Fotoserie: Winschoter Paasevent wederom een succes

- advertentie -

Winschoten – De zesde editie van de Winschoter paasmarkt, die op tweede paasdag werd gehouden aan de Havenkade, was wederom een succes. Wethouder Bard Boon gaf het startsein bij de demonstratie van Classic motorraces door enkele rondjes mee te rijden.

- advertentie -

Er waren meerdere activiteiten, waaronder een braderie met een rommelmarkt. Ook waren er diverse entertainers waaronder de bekende paashazen Speiky & Shadow en De Pirates. Kinderen konden zich laten schminken, op de bungeetrampoline en meedoen aan een paaspuzzeltocht.

Mede door de aanwezigheid van Stichting Rijdend Motorsportmuseum werd het publiek vermaakt van diverse soorten wedstrijden.

Lees ook: Veel vrachtwagens op de weg tijdens Winschoter Truckrun (video)

Foto’s Marcel Lameijer & Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button