AlgemeenCultuurOp stap

Jan Smit met voorstelling ‘Met andere woorden’ in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – De programmering van het nieuwe seizoen 18-19 is net afgerond en De Klinker mag de eerste voorstelling al in de verkoop doen.Het is het theaterconcert van Jan Smit ‘Met Andere Woorden’, op donderdag 20 december 2018 te zien in de Grote zaal van De Klinker.

- advertentie -

Wilt u hierbij zijn? Koop dan vanaf vrijdag 6 april 11.00 uur kaarten voor deze voorstelling via www.indeklinker.nl

Jan Smit beklom op tienjarige leeftijd met Carola Smit van BZN het podium voor een duet en kwam twee jaar later als eerste Nederlander ooit op 1 binnen in de Top-40 met de single ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’. Hoewel hij dus al meer dan de helft van zijn leven aan de top staat, ging Jan pas een jaar of vijf geleden voor het eerst de theaters in. En daar komt nu een vervolg op. ‘Met Andere Woorden’ staat in het teken van zijn nieuwe album. Na het grote Duitse succes met KLUBBB3, de Elfstedentour en de Arena-concerten met De Toppers gaat Jan Smit weer terug naar de basis met een intiem concert.

Foto: Cultuurhuis de Klinker

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button