Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Stroper op heterdaad gepakt in Midwolderbos

- advertentie -

Midwolda – In een bosperceel van Het Groninger Landschap bij de Ennemaborg is afgelopen week een stroper op heterdaad betrapt. De man plaatste een strik op een burcht om een vos te vangen. De betreffende burcht is vermoedelijk ook in gebruik bij dassen.

- advertentie -

Nadat de strik was aangetroffen, is onderzoek gedaan door de BOA’s van Het Groninger Landschap en de provincie Groningen. De stroper werd na het ontdekken van de strik vrij snel betrapt. De verdachte is vervolgens op het politiebureau verhoord en heeft inmiddels bekend.

De zaak wordt overgedragen aan het Functioneel Parket te Zwolle voor strafrechtelijke vervolging. Daarbij raakt de verdachte waarschijnlijk zijn jachtakte kwijt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button