AlgemeenOp stap

Wordt eregast op de SamenLoop voor Hoop Oldambt 2018.

- advertentie -

Blauwestad – Op 2 en 3 juni 2018 kleurt de Wilgenborg in de Blauwestad paars tijdens de SamenLoop voor Hoop Oldambt.

- advertentie -

Een speciaal programma is er voor onze eregasten. Mensen die de diagnose kanker hebben, of in het verleden hebben gehad, zijn tijdens de SamenLoop voor Hoop onze Eregasten, jong en oud. Zij ondergaan veelal een zwaar en moeilijk traject van behandelingen, ziekenhuisbezoeken en ondervinden vaak nog regelmatig de nare gevolgen hiervan. Mede daarom willen wij hen en hun dierbaren tijdens de SamenLoop voor Hoop Oldambt in het welverdiende zonnetje zetten.

Het programma voor de eregasten begint dan ook steeds meer vorm te krijgen, nu 2 en 3 juni steeds sneller nadert. De eregasten kunnen bijvoorbeeld een boottocht maken over het Oldambtmeer, een ritje als bijrijder op een motor. Daarnaast is er o.a. een pedicure, manicure en een masseur aanwezig. Ook zullen er meerdere workshops gegeven worden. En dat allemaal onder genot van een hapje en een drankje.

Voor het eregasten programma slaan wij de handen ineen met het Hamelhuys in Groningen. Het Hamelhuys is een inloophuis voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten. Veel (ex) patienten en hun naasten ervaren de behoefte om hun ervaring te delen, afleiding te vinden en te wennen aan de nieuwe vorm van ‘zijn’ die een gevolg is van de ziekte. Het inloophuis organiseert activiteiten die daarop gericht zijn.

Ben jij of ken jij iemand tegen kanker vecht of heeft gevochten? Geef je dan op om tijdens de SamenLoop te ontspannen en/of deel te nemen aan workshops of bijvoorbeeld om alleen mee te komen eten. Deze dagen staan in het teken van niks moet, alles mag. Wij vinden het een eer om jou te ontvangen! Je kunt je aanmelden als eregast op onze website: www.samenloopvoorhoop.nl/Oldambt of door een e-mail te sturen naar slvholdambt-eregasten@hotmail.com.

Voor meer informatie kun je ook langs komen op de eregastenavond op 7 mei om 19:30 uur in de kantine van SC Scheemda.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button