AlgemeenCultuurKort nieuws

Dodenherdenking 4 mei Midwolda

- advertentie -

Midwolda – In de Dorpskerk te Midwolda vindt op vrijdag 4 mei de jaarlijkse dodenherdenking plaats. De bassischoolkinderen zullen gevraagd worden weer gedichtjes te maken en voor te dragen. Dhr. Jan Jager zal iets vertellen over Midwolda in de oorlogsjaren.

- advertentie -

De kerk is om 19.00 uur open en om 19.30 uur beginnen we met de herdenking. Na het zingen van het Wilhelmus en het horen van de Last Post is er de mogelijkheid de graven te bezoeken en bloemen te leggen. Dit kan zowel bij het monument als bij de oorlogsslachtoffers. Ook zullen er weer “Fakkeltjes” uitgedeeld worden.

Na afloop is er gelegenheid om samen met de leden van het Oranjecomité  koffie/thee te drinken in de kerk.

 Foto’s: Anita Meis/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button