AlgemeenOp stap

Bevrijding Winschoten gaat in goed overleg door aanstaande zaterdag

- advertentie -

Winschoten – De organisatie van Bevrijding Winschoten heeft laten weten dat het reeds geplande evenement van aanstaande zaterdag door gaat. Vandaag is in goed overleg met de familie van Pieter Smit en de Gemeente Oldambt hiertoe besloten.

- advertentie -

Er zal tijdens het evenement aandacht geschonken worden aan het overlijden door middel van een minuut ‘lawaai’. Het is de wens van de vrouw van Pieter Smit om geen minuut stilte houden, maar om een minuut lang zoveel mogelijk lawaai te maken. Hier zullen we vanzelfsprekend gehoor aan gaan geven, naar alle waarschijnlijkheid gebeurd dit voor aanvang van de eerste mock battle om 13.00 uur.

Er zijn vooralsnog geen verdere wijzigingen in het programma.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button