AlgemeenGemeente

Oldambt in rouw: vlaggen halfstok, profielfoto’s en bloemen

- advertentie -

Winschoten – Oldambt is in rouw na het plotselinge overlijden van de 54-jarige burgemeester Pieter Smit. Alle vlaggen van gemeentelijke instellingen, brandweer en politie hangen woensdag halfstok. Ook bij de woning van Smit in Scheemda hangt de vlag halfstok. Tevens zijn er diverse burgers die een vlag halfstok hebben hangen.

- advertentie -

(Lees verder onder de foto’s:) Foto’s: Dennis Postma/ OldambtNu.nl

Op sociale media wordt ook massaal gerouwd om de dood van de burgemeester. Zo worden er massaal profielfoto’s veranderd op Facebook met het speciaal gemaakte kader van OldambtNu.nl. Ruim 3300 mensen hebben inmiddels uit respect en steunbetuiging zijn/ haar profielfoto aangepast.

(Lees hieronder verder)

Bij het stadhuis zijn woensdag meerdere bloemen gelegd.

- advertentie -

(Lees verder onder de foto’s:) Foto’s: Dennis Postma/ OldambtNu.nl

- advertentie - 

Daarbij is er op 16 plekken mogelijkheid om een bericht achter te laten in een condoleanceregisters. De komende dagen, tot de dag van de uitvaart, is dit mogelijk tussen 10:00 en 20:00 uur. Zoals hier in het gemeentehuis in Winschoten.

Lees ook: Condoleanceregisters voor burgemeester Pieter Smit geopen

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button