AlgemeenCultuurKort nieuwsOp stap

GEANNULEERD > Kunst op Stee: Laat je kunsten zien op het open podium

- advertentie -

Winschoten – VRIJDAG en Cultuurhuis De Klinker organiseren tijdens Kunst op Stee een open podium voor iedereen tussen de 50 en 100 jaar. Alles kan en mag: iedereen is welkom. Geïnteresseerden kunnen zich vóór 13 april aanmelden via openpodiumwinschoten@gmail.com

- advertentie -

Kunst op Stee
VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen, organiseert dit jaar opnieuw de culturele actiemaand Kunst op Stee voor ouderen in Groningen. De hele maand april vinden er kunstzinnige en culturele activiteiten voor senioren plaats in Stad en provincie.

Op dinsdag 17 april is er een open podium speciaal voor ouderen. Alles kan en mag; een solo-presentatie of optreden met je koor, band of toneelclub. Dus heb je altijd al eens op de planken van een echt theater willen staan? Doe dan mee aan het open podium en deel je talent.

Aanmelden
Meld je vóór 13 april aan via openpodiumwinschoten@gmail.com. Elke act of presentatie mag maximaal 10 minuten duren. Deelname is uiteraard gratis en voor de technische voorzieningen en een presentator wordt gezorgd.

Programmaboekjes van Kunst Op Stee zijn te verkrijgen bij lokale bibliotheken en dorpshuizen. Het programma staat ook online op kunstopstee.nl.

Kunst op Stee is een initiatief van VRIJDAG en onderdeel van het programma Een Leven Lang Kunst.

De actiemaand is tot stand gekomen dankzij het Fonds voor Cultuurparticipatie, gemeente Groningen, provincie Groningen en de Hanzehogeschool Groningen.

UPDATE: in verband met het overlijden van burgemeester Pieter Smit is het Open Podium geannuleerd!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button