AlgemeenKort nieuwsOp stap

Wie wint het Scoor een Boek! FIFA-toernooi?

- advertentie -

Winschoten – Zeven regionale kampioenen gaan zaterdag 14 april met elkaar de strijd aan op het Scoor een Boek! FIFA-toernooi. Vanaf 14.00 uur gaan de kinderen in cultuurcentrum De Klinker tegen elkaar voetballen op de PlayStation.

- advertentie -

Scoor een Boek! is het sportieve leesproject van Biblionet Groningen en FC Groningen in de Maatschappij. Naast het lezen in de klas organiseert Biblionet Groningen, onder de naam Scoor een Boek! Experience, gedurende het leesproject veel activiteiten in de bibliotheek.

Dit jaar konden kinderen meedoen aan een Scoor een Boek! FIFA-toernooi. In Veendam, Winschoten, Stadskanaal, Haren, Hoogezand, Appingedam en Uithuizen gingen tientallen kinderen voor de winst. De zeven winnaars gaan op zaterdag 14 april met elkaar de strijd aan om uit te maken wie wordt gekroond tot provinciaal kampioen. Ze doen dit vanaf 14.00 uur in de RABO-zaal van cultuurcentrum De Klinker in Winschoten. Publiek is van harte welkom om te kijken.

Dit FIFA-toernooi is niet gelinkt aan de EA SPORTS FIFA 18 Global Series of gesponsord door Electronics Arts Inc. of daar aan gelieerde ondernemingen

Foto: Archief OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button