Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Extra bussen tijdens Koningsdag / nacht

- advertentie -

Winschoten – Op Koningsdag rijden we volgens de vakantiedienstregeling. Voor bezoekers van evenementen rijden er natuurlijk veel extra bussen in Groningen en Drenthe.

- advertentie -

Op Koningsdag vieren we feest! Onze bussen rijden op vrijdag 27 april volgens de zaterdagdienstregeling. Voor bezoekers van evenementen tijdens Koningsnacht en Koningsdag rijden er van donderdagavond tot en met vrijdag veel extra bussen in Groningen en Drenthe.

Ga jij naar Helden van Oranje, de Knoalsternacht, Kingsland of Visit je de Koninklijke familie in de stad Groningen? Deze evenementen zijn goed bereikbaar met de bus. Bekijk in onder dagelijks overzicht welke lijnen extra rijden. De toepassingen worden opgenomen in onze reisplanner en in de dienstregeling.

Lees ook: Extra treinen naar en van Groningen tijdens Koningsdag

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button