AlgemeenOp stapSport

FOTO-UPDATE: Koningsspelen in het centrum van Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Het kon niet beter! Wat een fantastisch weer hadden de Winschoter schoolkinderen vanmorgen tijdens de Koningsspelen in het centrum van Winschoten.

- advertentie -

Alle basisscholen in Winschoten hadden een uitnodiging van de organisatie Huis van de Sport gehad voor dit evenement en de opkomst was dan ook enorm groot. Er waren zo’n 1000 kinderen actief met spelletjes, stormbanen en springkussens.

Sven van Delden, sportcoach van Huis van de Sport Groningen, was zeer te spreken. “De kinderen zijn enthousiast, er zijn vele vrijwilligers om te helpen en we hebben de horeca en winkeliers op de hoogte gesteld en zij hebben speciaal hiervoor de terrassen geopend. De HEMA heeft alle kinderen voorzien van ranja.”

Naast het Huis van de Sport waren er ook veel studenten van het Alfa College aanwezig om de kinderen te begeleiden. Als het aan de organisatie ligt wordt dit een nieuwe traditie van de Koningsspelen in Winschoten.

Foto’s: Margreet Leeuwerik & Quintin Stoetman /OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button