Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenCultuurOp stap

Mirja Wark geeft workshops weeftechnieken voor ouderen

- advertentie -

Winschoten –  VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen, organiseert dit jaar opnieuw de culturele actiemaand Kunst op Stee voor ouderen in Groningen. De hele maand april vinden er kunstzinnige en culturele activiteiten voor senioren plaats in Stad en provincie. De focus in de programmering ligt dit jaar op de regio’s Midden-Groningen, het Hogeland, Westerwolde en Oldambt.

- advertentie -

In de vierde en laatste week van april zijn er in het Oldambt twee activiteiten in het kader van Kunst op Stee. Op zaterdag 28 en zondag 29 april geeft Mirja Wark van Weefcentrum Golden Haand in Finsterwolde twee workshops in weeftechnieken tijdens de Open Dagen van het weefcentrum.

“Weven geeft rust, regelmaat én een nuttig resultaat. En dat is bijzonder in deze jachtige tijd vol stress en digitalisering. Ik weef al mijn hele leven. De jarenlange omzwervingen die ik over de aardbol maakte, leverden een schat aan weefsels en technieken op die ik nu graag deel met anderen in lezingen, lessen en tentoonstellingen.”

Op zaterdag 28 en zondag 29 april zijn de Open Dagen van het weefcentrum waarop je informatie, hulp, cadeaus of weefgerei kunt halen. Op zaterdag is het weefcentrum geopend van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Iedereen is welkom!

Kunst op Stee
Kunst op Stee is een initiatief van VRIJDAG en onderdeel van het programma Een Leven Lang Kunst.

De culturele actiemaand is tot stand gekomen dankzij het Fonds voor Cultuurparticipatie, gemeente Groningen, provincie Groningen en de Hanzehogeschool Groningen. Voor meer info: kunstopstee.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button