AlgemeenIncidenten

Eigenwijze poes houdt brandweer bezig

- advertentie -

Scheemda – Een eigenwijze poes heeft de brandweer enige tijd bezig gehouden aan de Vogelzangsterweg in Scheemda. De poes, Lizzy houdt van bomen klimmen, normaal gesproken komt ze er snel weer uit, maar dit keer bleef ze vijf dagen zitten. Reden voor het baasje om toch maar de brandweer erbij te halen.

- advertentie -

Brandweer Scheemda wilde met een ladder bij de poes komen, helaas slaagde deze actie niet waarop de hoogwerker uit Hoogezand ter plekke is gekomen. Toen zij Lizzy wilde redden schoot ze naar het puntje van een tak.

De heldhaftige poes liep op een tak heen en weer. Toen de brandweer het beestje wilde grijpen viel ze ruim 7 meter naar beneden. Ze kwam op haar pootjes terecht, hoeveel levens ze nog heeft… dat is maar de vraag.

Foto’s: JB/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button