Algemeen

Max Autowas opent donderdag om 08:00 uur zijn deuren

- advertentie -

Winschoten – De langste en modernste wasstraat van Noord-Nederland opende vanochtend, donderdag 26 april, om 08:00 uur zijn deuren aan de Papierbaan 7 in Winschoten (bij het Tango tankstation). De maar liefst 60 meter lange, hypermoderne carwash Max Autowas krijgt een capaciteit van honderd auto’s per uur. Ook zijn er 25 gratis stofzuigerplekken zowel binnen als buiten.

- advertentie -

Autowassen wordt een belevenis in de mooiste carwash van het Noorden. De filosofie van het bedrijf is: maak van autowassen een feestje. Of zelfs een uitje. “Zorg dat het leuk is en creëer een ongekend eindresultaat”, zegt een woordvoerder van Max Autowas. “De ultieme carwash.”

(Lees verder onder de foto) Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nlTopkwaliteit wasstraat
Met een lengte van maar liefst zestig meter wordt Max Autowas een wasstraat die in het Noorden zijn weerga niet kent. Met niet alleen heel veel borstels, spuiten en nossels, maar ook kwalitatief zeer hoogwaardige borstels voor optimale bescherming van de autolak. “Het worden stuk voor stuk textielborstels met een enorm absorberend vermogen”, vertelt de zegsman. “Het textiel absorbeert zo veel water en schoonmaakmiddel voor optimale bescherming van de auto. Dat betekent wel dat de borstels enorm zwaar zijn en er extra grote, krachtige machines staan voor de aandrijving.”

(Lees verder onder de foto) Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nlGratis stofzuigers
Alle klanten mogen gratis gebruikmaken van de 25 stofzuigers van Max Autowas. De helft van de stofzuigers hangt binnen, de andere helft is te vinden in de buitenlucht. En voor wie naast het stofzuigen ook het interieur even grondig wil laten reinigen, kunt u zelf uw interieur weer blinky schoon maken met speciale doekjes voor het dashboard, ramen en interieur. Daarbij hangen er luchtspuitjes om alle vuil en stof weg te blazen van het dahboard/ roostertjes/etc. De matten weer schoon? Voor € 2,- door de volautomatische mattenwasser zien de matten er weer uit als nieuw.

(Lees verder onder de foto) Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nlPaketten
Pakket 1: Intensief – €15,-
Intensief wassen, velgen, wax, polish, lava, lakpantser, bodemreiniging, drogen, extra drogen met textiel.

Pakket 2: Normaal €12,-
Wassen, intensief velgen, wax, bodemreiniging, drogen, extra drogen met textiel.

Pakket 3: Basis – €9,-
Wassen, velgen, drogen.

Actie tot en met 10 mei
Aktie 1: Het Intensief Pakket normaal €15,- NU €9,-
Aktie 2: De WASPAS met gigantische extra gratis bonussen van 50 %

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button