AlgemeenRegionaal nieuws

Arriva kijkt terug op een geslaagde Koningsdag

- advertentie -

Groningen – Arriva kan terugkijken op een zeer geslaagde Koningsdag. Voor Arriva was het deze keer een extra uitdaging omdat Groningen de stad was waar koning Willem Alexander zijn verjaardag vierde en waar het dus extra druk was.

- advertentie -

Door een goede voorbereiding op alle fronten hebben de Arriva-medewerkers het zonder problemen voor elkaar gekregen om de meer dan 10.000 reizigers netjes naar en van de stad Groningen te vervoeren.

Voor Arriva geldt dat het vervoer van de reizigers zo goed mogelijk moet verlopen. Immers een goed feest of evenement valt of staat met een goede reis er naar toe en weer terug naar huis. En daarvoor was de vervoerder aan zet.

Extra treinen
Speciaal voor Koningsdag werden extra treinen ingezet. Uit ervaring weet Arriva dat de treinen met feestende mensen aan het eind van de festiviteiten erg vol kunnen zijn. Door de inzet van extra lange treinen en door de laatste extra treinen pas rond 01.00 uur te laten vertrekken, verliep de terugreis naar huis voor vele feestgangers van onder meer Kingsland in Groningen op rolletjes. De organisatie van Kingsland Groningen stopte bovendien een kwartier eerder dan gepland waardoor mensen ook eerder naar huis gingen.

Op de stations in onder meer Leeuwarden en Groningen was extra personeel ingezet. Sterker nog, tot het hoogste niveau van het management werd op de stations mee geholpen om er een onvergetelijke dag van te maken.

Vanochtend stonden alle treinen en bussen weer spic en span klaar om iedereen weer naar zijn of haar bestemming te brengen.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button