Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Code geel: vanavond kans op stevige onweersbuien

- advertentie -

Oldambt – Het KNMI heeft vanwege de kans op regen en onweersbuien voor een groot deel van het land code geel afgegeven. In de provincie Groningen geldt de waarschuwing voor de periode van zondagavond 23:00 uur tot maandagochtend 06:00 uur.

- advertentie -

Vanavond kunnen er vooral in het zuidoosten en oosten van het land enkele stevige onweersbuien overtrekken. Hierbij is kans op hagel, windstoten en lokaal veel neerslag in korte tijd. In de nacht naar maandag trekken de buien naar het noorden weg.

Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hinder ondervinden. ‘Mijd open water en open gebied, schuil niet onder bomen.’ Aldus het KNMI.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button