Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidentenVideo

Auto belandt op de kop in de sloot (video)

- advertentie -

Zuidbroek – Zondagavond is een automobiliste met haar voertuig in de sloot belandt. Dit gebeurde bij de oprit van de N33 bij Zuidbroek in de richting van Groningen.  Brandweer Scheemda moest hiervoor uitrukken.

- advertentie -

Bij aankomst bleek de bestuurster door hulp van omstanders via het achteruit uit het voertuig te zijn gehaald. De bestuurster werd behandeld in een ambulance. Ook kwam een traumahelikopter kwam ter plaatse, die het ambulancepersoneel assisteerde.

Berger Fruitema heeft de auto afgesleept. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe zij er aan toe is.

Foto’s: D. Postma, J. Bos & Q. Stoetman/ OldambtNu.nl
Video: G. de Groot/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button