AlgemeenIncidenten

Politie: ‘Ruiters houden centrum in toom’

- advertentie -

Winschoten – Een maandje terug waren ze al even in de stad ‘op excursie’, afgelopen weekend werden de politiepaarden voor het eerst echt ingezet in het uitgaanscentrum van Winschoten. ‘Dat leverde niet alleen dit sfeervolle plaatje op, de ruiters bewezen hun eerste nacht in ‘Sodom’ volop hoezeer ze van nut zijn.’ Aldus de politie op Facebook.

- advertentie -

‘De paarden zorgden er bijvoorbeeld voor dat onze collega’s op straat afgeschermd hun werk konden doen zonder lastig te worden gevallen. Waarschijnlijk voorkwam de indrukwekkende uitstraling van de viervoeters alleen al dat sommige lieden op verkeerde gedachten kwamen.‘ Meldt de politie. 

Aan aandacht kwamen de dieren zeker niet tekort, menig bezoeker van het centrum knoopte een praatje met de ruiters aan en aaide de paarden even over de flanken. Ook dat kwam de uitgaanssfeer zeker ten goede.

Foto: Politie Oldambt (Facebook)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button