AlgemeenIncidentenKort nieuws

Politie Oldambt: ‘Hou een beetje rekening met elkaar’

- advertentie -

Winschoten – ‘Ja, wij weten dat boeren het in het voorjaar hartstikke druk hebben. En ja, we weten ook dat al het materiaal dan moet worden ingezet. Maar wie goed wil boeren gaat wel veilig de weg op.’ Dat luidt het bericht van Politie Oldambt op Facebook.

- advertentie -

De politie kwam deze trekker tegen in het mooie Oostgroninger lenteland. Een exemplaar van zo’n veertig jaar jong met een forse oplegger erachter. De combinatie sloeg zonder richting aan te geven een zijweg in. Bij controle werd duidelijk waardoor; de verlichting functioneerde nagenoeg niet, sommige delen hingen er los bij. Spiegels ontbraken, evenals trouwens de verplichte driehoek.

‘Met een bekeuring en een vriendelijk maar welgemeend advies op zak om de zaak op orde te laten maken kon de tractorbestuurder richting boerderij.’ Verteld de politie.

Voorlopig blijft het nog wel druk op de wegen met de tractoren en allerlei landbouwmateriaal. Daarom voor iedereen het advies van de politie: ‘hou een beetje rekening met elkaar.’

Foto: Politie Oldambt (Facebook)

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button