Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenSport

Atalanta Bergamo – AC Milan met Hans Hateboer live te volgen in Beerta

- advertentie -

Beerta – Zondag 13 mei kunnen alle fans van Hans Hateboer uit Oldambt live de wedstrijd volgen waarin Hateboer uitkomt voor Atalanta Bergamo tegen AC Milan. Dit gebeurd in de Smederij 1872, waar een groot scherm wordt opgesteld. De organisatie verwacht dat er zo’n 60 a 80 man komen.

- advertentie -

Goed doel
Tevens wordt er tijdens de wedstrijd en na afloop geld opgehaald voor een goed doel: Stichting K6 Tegen Kanker (K6). Met sponsoren en donateurs halen zij geld op voor de kinderafdeling in het nieuw OZG ziekenhuis in Scheemda. Hier wil K6 een Eyeplay realiseren, dit is een digitale projectievloer.

De opbrengst van deze middag; live wedstrijd en verloting met super prijzen en donaties gaan volledig naar de kinderafdeling van het OZG. Dit zal tijdens het benefietconcert van K6 op 2 juni in Cultuurhuis De Klinker worden overhandigd.

Diverse ondernemers uit Oldambt hebben geweldige prijzen beschikbaar gesteld. Daarbij heeft de organisatie persoonlijk van Arie Haan een gesigneerd boek mogen ontvangen, die wij met alle andere prijzen zullen verloten.

(Lees verder onder de foto)Opgave
Zaal restaurant Smederij 1872 is open vanaf 17:00 uur, 5 consumpties en hapjes incl.
(overige consumpties eigen rekening) Kosten € 13,50 per persoon.  Uiteraard kan na afloop op eigen gelegenheid nog een heerlijk menu worden genuttigd in het restaurant. Geef dit vroegtijdig door in verband met beperkte beschikbaarheid. Opgave voor deze gezellige voetbalmiddag via Marcel Werman of Jan Nobbe of via whatsapp 06-15108507.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button