Algemeen

Braakballen pluizen met CSI zoekkaarten in Midwolda

- advertentie -

Midwolda – Op woensdag 16 mei organiseert Het Groninger Landschap de jeugdexcursie: braakballen pluizen met CSI zoekkaarten. Door braakballen te pluizen gaan we onderzoeken wat er allemaal op het menu van de kerkuil staat. 

- advertentie -

Het is een secuur werkje dat de meeste kinderen erg interessant vinden. De schedeltjes uit de braakballen worden goed bekeken en door deze via de zoekkaart op te zoeken zal  je zien dat er verschillende soorten muizen gevangen worden door de kerkuil.

Kom gezellig pluizen in de werkschuur van de Ennemaborg.

Locatie: Werkschuur Ennemaborg, Hoofdweg 96, 9681 AJ Midwolda
Tijd: 14.00 – 15.30 uur Deelname is gratis, aanmelden is gewenst en kan via www.groningerlandschap.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button