Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Regionaal nieuws

Groente- en fruitkar van de Dorpsschooltuin Vriescheloo in landelijke finale Kern met Pit

- advertentie -

Vriescheloo – Op 9 juni is het feest: dan is de landelijke Kern met Pit-finale met de finalisten uit 12 provincies en wordt bekend wie naar huis gaat met de Gouden Pit! Dit gaat gebeuren tijdens een festival in Amersfoort. Er is van alles te doen: van workshops, lezingen, entertainment tot donatie op locatie. De vrijwilligers van de Dorpsschooltuin, de leerlingen en leerkrachten van SWS De Driesprong zijn de eregasten!

- advertentie -

Het festival staat in het teken van 40 jarig jubileum Kern met Pit. ( Kern met Pit daagt mensen uit om de droom voor hun buurt te realiseren).
In de afgelopen 39 jaar won de Provincie Groningen de Gouden Pit slechts eenmaal met het prachtige project “Wedde dat het lukt”. De Dorpsschooltuin wil nu met u samen alles op alles zetten om de jubileumeditie te winnen!

Gouden Pit
De Gouden Pit wordt voor 50% door de vakjury bepaald en voor 50% door online stemmen. Om veel stemmen te krijgen, vragen we u om op ons project te stemmen!
Dat kan van heden tot 31 mei op www.kernmetpit.nl. Bij gebruik van een smartphone klikt u daarna op “welk project krijgt jouw stem.”Bij gebruik van PC of tablet klikt u daarna op “stemmen gouden pit” of” stem op je favoriete project.”

Op de site vindt u ook uitgebreide informatie over ons project, de bouw van de Groente- en fruitkar. En ook foto’s en een tweetal filmpjes .Wij maken nu kans op De Gouden Pit, de landelijke prijs, ter waarde van 3000 euro. Daarnaast maken wij kans op de Zilveren Pit, ter waarde van 2000 euro. De 3e prijs, de Bronzen Pit, heeft een waarde van 1000 euro.

De werkgroep Dorpsschooltuin hoopt op uw stem op de Groente- en fruitkar van de Dorpsschooltuin Vriescheloo. Stemmen kan via de website van Kern met Pit.
Op 9 juni a.s. gaat er een een bus vol vrijwilligers, leerlingen en supporters naar Amersfoort.

Dit wordt mogelijk gemaakt door Stichting Promotie Westerwolde, Gemeente Westerwolde, Pieter Dekker Rondvaarten, Stichting Openbaar Onderwijs Oost Groningen(SOOOG), WFM Taxatie en Consultancy en Super Groenten en Fruitmarkten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button