Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Dichte Knip Oldambt met 100 kinderen naar Tropiqua

- advertentie -

Oldambt/ Veendam – Stichting Dichte Knip Oldambt heeft onlangs een bericht ontvangen van zwembad Tropiqua in Veendam dat zij op 16 mei, tijdens de Kinderdisco welkom zijn met 100 kinderen, met gratis entree en een patatje. ‘Ik was blij en verrast toen ze me dit mededeelden’ zegt Lina Stelling, voorzitter van de stichting.

- advertentie -

‘Afgelopen week hebben wij ons hard ingezet om dit mogelijk te maken, we moesten een bus regelen, dankzij vele sponsoren is dit mogelijk gemaakt.‘ Zegt Stelling. ‘Daarbij hebben we de Voedselbank Oldambt ingelicht, om samen met hun kinderen uit te nodigen voor deze activiteit’ 

Stelling: ‘We hebben bijna alles rond, alleen zoeken wij nog pakjes drinken en een zakje chips of snoep om de kinderen een fantastische middag en avond te verzorgen.’ 

500 Leden
Inmiddels hebben ruim 500 mensen zich bij Sichting De Dichte Knip Oldambt aangemeld. ‘Wij proberen voor de leden zoveel mogelijk te regelen, zo kunnen ze bij ons 1x per maand eieren en een vleespakket kopen tegen inkoopprijs, dit om het voor hun zo makkelijk mogelijk te maken.’ Vertelt Lina Stelling.

Hulp altijd welkom
‘De mensen achter de stichting zijn allemaal vrijwilligers, hulp is dan ook altijd welkom! Dit mag in de zin van het doneren van bijvoorbeeld kleding, speelgoed, fietsen en/of boeken. Maar ook als u wilt helpen bij activiteiten mag dat uiteraard.’ Zegt Stelling.

Gegevens
Wilt u doneren dan kan dit op rekeningnummer: NL97RABO0320376796 t.n.v. Stichting De Dichte Knip Oldambt. Voor vragen kunt u bellen met Lina Stelling via 06-28311672.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button