AlgemeenSport

Reünie oud jeugdelftallen VV Nieuweschans op 26 mei

Bad Nieuweschans – Het is inmiddels de 5e keer dat de reünisten bij elkaar komen. In eerste instantie werd gestart met een wedstrijd tussen de kampioensploegen van 1985 (c-junioren) en 1987 (c-junioren). Bij een latere editie werd het toernooi uitgebreid met de A-junioren van 1984 en de B-junioren van 1999. Al deze ploegen zullen ook deze keer weer komen opdraven. Dit jaar zal er nog een team worden toegevoegd aan de lijst, te weten de C-junioren van het seizoen 2003. Bij een reünie als deze is het natuurlijk logisch dat ook de “kicksen” nog even worden aangetrokken.

- advertentie - 

Voordat de teams zich in het feestgedruis zullen storten wordt er nog een toernooi gespeeld tussen de teams. Met name bij de oudere teams wordt het wel steeds lastiger om met z’n allen het veld in te gaan, de jaren beginnen te tellen. Elk team heeft uiteraard illustere namen in het midden. Bij team 84 spelen onder andere Rob Kambach, Gert Jan Dammer, Wilfred Kruizinga. Bij team 85 spelen onder andere Johan Botjes, Gerard Slor en Frank Kruger. Team 87 heeft Wirtje Baas, Klaas Arend Rusthoven en Paul Jurgen Tuil in de gelederen. Team 99 speelt onder andere met Leander Stel, Martin Raven en Sebastiaan Hillinga. Bij team 03 zijn Kelvin Oltrop, Albert Koekje Bisschop en Stefan Postma opvallende namen.

(Lees verder onder de foto)

Het toernooischema zal rond 15.30 worden ingedeeld via een officiële loting. Dit belooft op zich al een spektakel te worden waarbij ook oude leden een rol zullen spelen. Verwachting is dat de teams rond 16.15 uur zullen beginnen met het toernooi. Vervolgens zal tegen de avond gestart worden met een bbq en zal er voor de muzikale ondersteuning worden gezorgd door DJ Gerlof Lutter. Hij draait een muzikale mix met muziek van de jaren 80 tot nu. De teams kennende zal er weer tot in de late uurtjes worden doorgezet.

Het programma van de dag zal er als volgt uit zien:
• 15.00 uur verzamelen in kantine V.V. Nieuweschans
• 15.30 uur welkomstwoord plus officiele loting toernooi.
• 16.15 uur aanvang toernooi
• 18.15 uur bbq
• 20.00 uur party met DJ Gerlof!!!

- advertentie - 

Uiteraard is iedereen de hele dag van harte welkom in de kantine van V.V. Nieuweschans. Ook niet reünisten zijn van harte welkom op de bbq, opgave hiervoor kan in de kantine van V.V. Nieuweschans, kosten voor de bbq zijn 10,00 (Dit is inclusief 2 consumptie munten). De organisatie hoopt op een prachtige dag met een grote opkomst!

Bron: BNSnieuws.nl

- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button