AlgemeenCultuur

Vroege vogels gingen dauwtrappen in Midwolda

- advertentie -

Midwolda – Op Hemelvaartsdag werd er door Het Groninger Landschap op landgoed Ennemaborg in Midwolda dauwtrappen met ontbijt georganiseerd. Om 05.00 uur werd er vanaf restaurant “Koetshuys De Ennemaborg” gestart met de wandeling van zo’n 5 kilometer. Onder leiding van 2 gidsen, de heren Zijlstra en Reintke, gingen er twee groepen van in totaal 20 mensen op pad.

- advertentie -

Men genoot van de ontwakende natuur, de stilte maar ook van het gezang van de vogels en het geluid van kwakende kikkers. Onderweg werden er o.a. reeën, hazen, een vosje en de Konikpaarden gespot.

Na het dauwtrappen konden de wandelaars genieten van een heerlijk ontbijt in het Koetshuys. Ook dit was goed verzorgd door vrijwilligers van Het Groninger Landschap. Het was, zeker ook door het goede weer, een geweldige start van de Hemelvaartsdag.

Foto’s: Tina van der Veen/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button