AlgemeenPolitiek

Wethouder Erich Wünker: ‘Integriteit heel belangrijk’

- advertentie -

Winschoten – De VCP opende maandagavond tijdens de gemeenteraad vergadering de aanval op VVD-wethouder Erich Wünker. Aanleiding daarvan was de berichtgeving van RTV Noord van afgelopen zaterdag. Daaruit bleek dat vier dat de zes oppositiepartijen twijfelen aan de integriteit van de wethouder.

- advertentie -

Lees ook: Twijfels over integriteit beoogd wethouder Wünker

In de gemeenteraad was discussie ontstaan over de integriteit van beoogd wethouder Wünker (VVD). Volgens RTV Noord hebben oppositiepartijen Gemeentebelangen Oldambt, VCP, ChristenUnie en Oldambt Aktief hun vraagtekens bij de integriteit van Wünker omdat zijn vrouw eigenaar is van een reisbureau in de Langestraat in Winschoten.

Wünker: ‘Laat ik het zo zeggen, integriteit vind ik heel belangrijk en mijn partij zal mij daar goed op controleren.’ zegt hij tegen RTV Noord.

(Lees verder onder de foto) Foto: Jos Schaafsma

Aanstelling
Maandagavond was de eerste raadsvergadering na het overlijden van burgemeester Pieter Smit. Tot er een waarnemer voor de vorige maand overleden burgemeester Pieter Smit is aangesteld, leidt Engel Modderman (VCP) de raadsvergaderingen in Oldambt.

- advertentie -

Modderman had wel een drukke avond, hij moest vier wethouders, 28 commissieleden en drie raadsleden aanstellen.

- advertentie - 

Lees ook: De raad herdenkt burgemeester Pieter Smit met luid applaus

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button