AlgemeenCultuur

Erwin de Vries en Brassband Elad in Oostwold

- advertentie -

Oostwold – De Stichting Beheer Kerkelijk Erfgoed Oostwold organiseert op vrijdag 25 mei om 20.00 uur een concert met de Groninger troubadour Erwin de Vries en Brassband Elad uit Muntendam. Het concert vindt plaats in de Hervormde kerk van Oostwold (Kerksingel 17).

- advertentie -

 Elke Groninger kent Erwin de Vries. Zijn markante, wat rauwe geluid in combinatie met zijn mooie poëtische teksten maken hem tot één van de meest geliefde zangers in het Groninger taalgebied. Zijn recente CD “De Noodzoak” werd door critici zeer goed ontvangen. Onlangs mocht hij tijdens het Koningsdagconcert nog optreden voor de koninklijke familie.

De Christelijke Brassband Elad geeft regelmatig concerten in de regio. Recent traden zij op met trompettiste Melissa Venema en de Urker Mans Formatie. Het orkest neemt regelmatig deel aan concoursen en festivals. Sinds 2014 staat ze onder leiding van dirigent Gosse Reijenga.

Erwin de Vries en Brassband Elad zijn op 25 mei solo én gezamenlijk te horen.

De kerk is op 25 mei vanaf 19.15 uur open. Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn in Oostwold te koop via Café De Twee Oldambten, Kapsalon Harma en RegioBank & hpkorte voor geld en goed. In Muntendam kunt u terecht bij ABF Verzekeringen (Middenweg 174). Ook via stichtingbkeo@yahoo.com zijn kaarten te bestellen. Actuele informatie over het concert is te vinden op www.kerkelijkerfgoedoostwold.nl.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button