AlgemeenIncidenten

Grote verkeerscontrole aan de N366 bij Pekela

- advertentie -

Nieuwe Pekela – Dinsdagochtend heeft er een grote controle plaatsgevonden aan de N366 in de richting van Stadskanaal. Meerdere instantie’s waren aanwezig om de controle uit te voeren. Motorrijders van de Politie begeleiden bijzondere voertuigen naar de controleplaats.

- advertentie -

Meerdere controles
Het is de tweede controle in korte tijd, vorige week heeft de Politie al verschillende boete’s uitgeschreven bij een controle, dit leverde ruim 60.000 euro aan boetes op en er werden 23 voertuigen in beslag genomen.

Douane
Voertuigen en bestuurders werden op verschillende fronten gecontroleerd. Zoals verlichting, bandenprofiel maar ook gewicht en keuringen en dergelijke. De Douane was op de locatie vertegenwoordigd met honden en een röntgenapparaat. Politie Winschoten assisteerde hun collega’s van Veendam.

Wat de uitslagen zijn van deze controle is nog niet bekend. Dit volgt later.

Foto’s: Dennis Postma/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button