Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stapVideo

Fotoserie: Zonovergoten Dag van het Park brengt veel publiek

- advertentie -

Winschoten – Vandaag stond het Stadspark in Winschoten volledig in het teken van de Dag van het Park. Vele verenigingen uit het Oldambt hebben zich tot in de puntjes voorbereid om zich zo goed mogelijk aan de bezoekers te presenteren.

- advertentie -

Activiteiten die aangeboden waren onder andere demonstraties, optredens, clinics, workshops, trainingen, vogelshows en tevens konden de bezoekers de belevingsroute in het Stadspark bewandelen.

Daarbij konden de allerkleinsten zich laten schminken, een bezoekje brengen aan de kinderboerderij of leren pannenkoekjes bakken. De wat oudere jongeren konden zich bijvoorbeeld uitleven bij een clinic voetbal, judo of volleybal. Daarbij gaf F2 Dance Company elk uur een demonstratie van een half uur, dit trok veel bekijks.

Verhuisd
Sinds de eerste editie van het evenement Dag van het Park in Winschoten heeft deze altijd plaatsgevonden in zowel het Rosarium als het Stadspark. Dit jaar is dit echter veranderd. het evenement werd alleen nog georganiseerd in het Stadspark.

Lees ook: Dag van het Park verhuist volledig naar Stadspark

Deze wijziging bracht een aantal grote voordelen met zich mee. Waar de route van het evenement in het verleden erg lang was wordt deze door de verplaatsing naar het Stadspark een stuk compacter. Hierdoor werd het voor bezoekers interessanter om de route volledig te lopen en zo alle deelnemende verenigingen te zien, wat ook voor de verenigingen weer positief was.

Foto’s: Jeroen Bos & Marcel Lameijer/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button