Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenSport

Top sfeer tijdens Acro wedstrijd in de Eextahal

- advertentie -

Scheemda – In de Eextahal in Scheemda kwamen zowel op zaterdag als op zondag de acrogymnasten in actie tijdens de Open Groninger Acro Kampioenschappen. Bijna 500 deelnemers van verenigingen uit heel Nederland vertoonden het hele weekend vele prachtige acrobatische oefeningen en mascotte Pinkster Panther kwam de de sfeer verhogen met zijn geweldige dans waaraan alle deelnemers van alle verenigingen mee deden. Een topsfeer en mooi beeld van Sportplezier!

- advertentie -

Op zaterdag werd traditiegetrouw begonnen met de allerjongste deelnemers. Bij de jeugd duo’s was er een mooie bronzen medaille voor  Bato-gymnasten Bo Lourens en Veerle Kruize. Hun oefening op pink pantermuziek viel goed in de smaak. Bij de junioren trio’s E-lijn was het een spannende strijd tussen de deelnemende teams. Uiteindelijk was er een mooie tweede plaats voor Laura Horrel, Myrthe en Sofie Hilverts. Het brons ging in dit niveau naar Fleur Sassen, Vera Reinders en Sterre Kruize.

Bij de trio’s senioren draaiden Esmee Hensema, Laura Huft en Sarah Hilverst hun beste oefening van het seizoen en werden daarmee beloond met een tweede plaats. Cecile Korte en Lisan Huft streden bij de duo’s D-lijn junioren mee in een sterk deelnemersveld. Met hun mooie uitgevoerde oefening werden ze beloond met een bronzen medaille!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button