AlgemeenOp stap

Diner bij Gasterij Smits levert €1332,05 op voor SamenLoop voor Hoop

- advertentie -

Midwolda – Afgelopen vrijdagavond hebben 63 gasten gegeten bij Gasterij Smits in Midwolda. ‘In totaal mochten we 63 gasten begroeten, zij konden genieten van een volledig gesponsord 3-gangen diner. Van het voorgerecht tot en met het nagerecht en zelfs 2 consumpties waren inbegrepen.’ Zegt Erik Nap, eigenaar van de Gasterij op Facebook.

- advertentie -

‘Omdat we er graag een avondvullend programma van zouden maken nodigden we Erik Hulsegge en Simone (schrijfster van het SamenLoop voor Hoop lied) uit. Die gaven gelijk een volmondig “JA”. Zodoende konden de gasten genieten van de prachtige verhalen van Erik en werden door Simone een aantal liedjes gezongen, waaronder uiteraard het SamenLoop voor hoop lied.’ Aldus Nap.

Nap vervolgt zijn bericht: ‘via dit bericht willen we onze partners bedanken voor hun medewerking. Prachtig om te zien hoe zelfs partners uit de niet directe omgeving hebben meegewerkt. Zo zorgde VHC ActiFood B.V. in combinatie met Meinardi voor al het eten, Lijfering Drankengroothandel sponsorde drankjes en Online Ondernemers zorgde voor een aankondiging inclusief flyer voor op Facebook’

Eindbedrag
Het eindbedrag inclusief giften van de gasten bedroeg in eerste instantie €1082,05. Gasterij Smits heeft dit bedrag maarliefst verhoogd met €250,00. Dit zorgde voor een eindbedrag van €1332,05 die volledig naar SamenLoop voor Hoop Oldambt gaat.

SamenLoop voor Hoop
SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker en vieren we het leven. Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

Op zaterdag 2 juni 15:00 uur tot zondag 3 juni 15:00 uur 2018 wordt de SamenLoop voor Hoop Oldambt gehouden.

- advertentie -

Lees ook: Programma SamenLoop voor Hoop Oldambt is bekend

- advertentie - 

Foto: Gasterij Smits (Facebook)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button