Algemeen

Eigenaar afgebrande auto looft €500,- uit voor gouden tip

- advertentie -

Winschoten – In de nacht van zaterdag op zondag is een auto uitgebrand bij de garageboxen tussen de Zaanstraat en Lekstraat in Winschoten. De auto stond dicht bij een garage die hierdoor ook forse schade heeft opgelopen.

- advertentie -

Lees ook: Auto uitgebrand bij garageboxen in Winschoten

De brandweer was snel ter plekke en had het vuur snel onder controle. Over de oorzaak van de brand is vooralsnog niets duidelijk. De eigenaar denkt zelf aan brandstichting, mede omdat hij houtblokken heeft aangetroffen in zijn voertuig die er de avond ervoor niet in lagen.

Tipgeld
De eigenaar heeft een beloning van €500,- uitgeloofd voor de gene die de tip heeft die ook daadwerkelijk waardevol is voor het onderzoek en tot een doorbraak in de zaak kan leiden.

Geen onderzoek
De eigenaar gaat dinsdag aangifte doen, dit kan echter niet eerder aangezien het politiebureau op zondag en tweede pinksterdag gesloten is. Daarbij heeft de politie geen sporenonderzoek verricht, ook al was de eigenaar er van overtuigd dat het om brandstichting ging.

Daarnaast wilde de politie een ingebouwde camera niet uit het voertuig halen. Dit heeft de man zelf later gedaan en ondanks de vuurzee en een grote hoeveelheid water is de SD-kaart van de camera toch leesbaar.

- advertentie -

Heeft u een tip? Dan kan u zich wenden richting de redactie via de gegevens op onze contactpagina.

- advertentie - 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button