AlgemeenSport

15-Jarige BMX’er uit Winschoten zesde tijdens NK in Haaksbergen

- advertentie -

Winschoten/ Haaksbergen – De 15-jarige Marijn Kenter uit Winschoten heeft dit weekend meegedaan aan het Nederlands Kampioenschap BMX Fietscross. Sinds zijn 6e levensjaar rijdt Kenter op zijn BMX heel Nederland rond, elk weekend weer. Het is dan ook niet zo gek dat hij al 156 podiumplaatsen heeft behaald.

- advertentie -

Dit weekend kwam Marijn uit voor De Spartanen uit Zevenhuizen. In 2016 werd hij 5e, in 2017 4e. ‘Marijn had er zin in maar was toch nerveus en had last van stress ‘ vertelt Hindrik Kenter, de vader van Marijn aan OldambtNu.nl ‘Marijn won enkele manches en belandde hiermee in de halve finale, hier werd hij 4e en behaalde hiermee een finaleplek.’ 

Na een spannende finale werd de 15-jarige BMX’er uit Winschoten 6e. ‘Ik ben een trotse papa’ eindigt Hindrik.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button